Tillsätt svampen och låt den fräsa med i några minuter. Börja med potatisen. eller blandad svamp. Tvätta potatisen noga med en borste och skär i klyftor
Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan. Låt svampen rinna av. Rör ner mjölet och späd med porter. Fräs purjolök och svamp i smör i en traktörpanna
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Här har jag stekt skivad fläskfilé, svamp och squash i förväg, soltorkade tomater i olja och paprika fick åka ner i grächen (grädde + crème fraiche förstår väl vem som helst) efter att de bearbetats till mindre bitar
Låt grytan puttra i några minuter och tillsätt sedan bacon- och svampfräset. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.