Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med kokt ris och grönsaker. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
I fredags gjorde jag en fläskfilégrytamed vitt vin. Det var en enkel och god fläskfilégryta som alla tyckte om, Isak tyckte dock att det var för mycket lök i den
G. o. d. c. h. e. n. k. l. g. r. y. t. a. ,. f. m. ö. s. b. i. p. V. x. I. 6. 0. ä. é. 1. u. v. 2. 5. (. ). S. P. M. z. å. U. -. 3. L. 4. H. R. N. 7. d l
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med kokt ris och grönsaker. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med kokt ris och grönsaker. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost. Och där tittade skinkan fram. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.