I fredags gjorde jag en fläskfilégrytamed vitt vin. Det var en enkel och god fläskfilégryta som alla tyckte om, Isak tyckte dock att det var för mycket lök i den
G. o. d. c. h. e. n. k. l. g. r. y. t. a. ,. f. m. ö. s. b. i. p. V. x. I. 6. 0. ä. é. 1. u. v. 2. 5. (. ). S. P. M. z. å. U. -. 3. L. 4. H. R. N. 7. d l
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta. Rör ner 1 dl riven kvibille prästost i grytan när den är klar
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.