700 g
fläskytterfilé 300 g vitkål 100 g färsk svamp 3/4 dl torkade trattkantareller 1 rödlök 10 cm purjolök 2,5 dl matlagningsgrädde 2,5 dl vatten 150 g svartavinbärsgele (ca 1,5 dl) 6 tsk maizenaredning för bruna såser 2 syrliga äpplen salt och peppar
Lägg tillbaka köttet och löken i grytan med såsen och lägg även i äppleoch sockerärter. Bryn köttet och löken i lite matfett och krydda med salt och peppar
Dels började den ju bra när Olivia städade köket och hallen och sen åt vi en god middag med efterrätt där vi satt och surrade länge (utan tjafs och bråk)
Knaperstekt sidfläsk och smörstek kantarelleroch servera med tortellinin och buljongen. Tortellini medäpple, sidfläsk, kantarell och gräddig svamp- ochäpplebuljongPortioner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.