Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
Lägg i ugnsform och blanda med olivolja, salt & peppar och finhackad rosmarin. Mattias är tveksam om man kan ha en kategori som heter till exempel Italienskt (många recept med mat från andra länder är ju väldigt försvenskade), men det här är ju faktiskt tillagat i det landet
Lägg i lök i grytan och låt steka med utan att ta färg. Du behöver. 600 g fläskfilé2 msk smör1 gul lök1 msk curry1 krm spiskummin1 krm garam masala1 krm koriander1 litet broccolistånd1 burk cocosmjölk (200g)1 dl gräddeSaltPepparSå här gör Du
När jag var hemma igen så lagades det en fläskfilégrytamed smak av basilika och soltorkade tomater. Att jag aldrig lär mig att ta på mig tillräckligt med kläder
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekgryta med olja. Skala och skär lök, morötter och vitlök i bitar och lägg i grytan tillsammans med krossade tomater, vin, vatten, rosmarin, citronzest, lagerblad, salt och peppar
Det blev en meditalienskasmaker och den blev mycket uppskattad på kalaset. Jag tycker om smörgåstårtor men kände att jag ville göra en mer trendig tårta och med nya oväntade smaker
Servera pajen med tillbehören. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola. Blanda samman degen i en matberedare, kavla ut den och klä en form med löstagbar kant, 24 cm i diam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.