Fläskfilé wokad i ostronsås med färsk shitake
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 200 g skivad fläskfilé
  • 1 msk shaoxing risvin
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 1 tsk potatismjöl
  • en handfull färsk shitake
  • 1 liten grön paprika, skuren i bitar
  • några morotskivor
  • en skivad vitlöksklyfta
  • 1-2 msk ostronsås
  • 2 tsk hackad ingefära
  • det vita från en salladslök, finskivat
  • en skvätt kycklingbuljong
  • 1. Marinera köttet med vinet, sockret, saltet och potatismjölet i ca 15 minuter
  • 2. Hetta upp oölja i en wok och stek först ingefära och salladslök tills det doftar tydligt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.