)Hur som helst så fortsatte julens intåg senare på kvällen när middagen tillagades, Håkan hade lagt fläskfilé i en julinspirerad marinad, med glögg i, redan på torsdagskvällen som stektes och sedan tog in en tur i ugnen tillsammans med en smaskig sås
Fläskfilé täckt med mozzarella, paprika och basilika. Putsa fläskfilén och bryn den runt om i smör. Blanda alltsammans och smaka av med salt och peppar
Peppra dem med kryddan runt om varje bit. Serveras med potatisgratäng och grönsaker. Låt puttra i ca 45 minuter, vänd köttet med jämna mellanrum. 2 fläskfiléer à 600 g
Dagens pesto hamnade i en fläskfilé tillsammans med bacon och klyftpotatis. från fläskfilén. Lägg detta tillsammans med de soltorkade tomaterna i en skål och mixa väl
Lägg på fläskfilén och häll över marinaden från köttet. Norden, Medelhavet och Asien. Madeléne kallar det Grekisk Pytt på sin blogg men jag tycker att det blev en blandning av smaker från hela världen
En fläskfilémed russin, aprikoser och grejer. Då tycker jag man skall lyssna på vad kroppen säger och pausa lite med kakor och mustiga smaker, stick emellan med lite annat för att sedan hinna med mer av det mustiga
Serverades med gönsaker och aioli, mums. Lördagens middag blev denna goda fläskfilé. Bryn bitarna i smör med pressade vitlöksklyftor och ingefära ett par min så de får lite färg
Dock är det här ingen whisky utan egentligen en likör som smaksattsmed Bourbon (en Amerikansk whisky), äpple och kanel och passar perfekt till julinspirerande efterrätter och kolatillverkning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.