Fläskfilé med svamp- och gorgonzolasås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st fläskfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 200 g skogschampinjoner
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl vatten
  • 75 g gorgonzola
  • salt
  • 1.5 dl lagrad ost
  • broccoli
  • potatis
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2.5 msk vetemjöl
  • 2 msk vermouth
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • 1 st citron
  • 3 msk olja
  • salt och peppar
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.