Tänk på att all sya, kalvfond och köttbuljong ska inte hällas i direkt. 2 fläskfiléer 1 msk rosmarin (torkad)sal & peppar 1,5 dl crème fraîche 3 dl vispgrädde 3 tsk soya 2 msk kalvfond 2 msk balsamicovinäger 2 dl vatten 1 köttbuljong Salta och peppara. - Läs hela inlägget här 2 fläskfiléer
Tips till kvällen, en krämig fläskgryta med förslagsvis ett glas rött. Tärna lök och paprika. Gott en fredagskväll men funkar även en helt vanlig vardag, med mjölk
Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0
Smaksätt med paprikapulver, timjan, persilja, salt och peppar. Servera med ugnsrostade grönsaker. 500 g fläskfilé. 12 msk arla smör och rapsolja. 1salt, pepparPutsa fläskfilénoch skär den i skivor. 1Koka ihop grädde, vitlök, dijon och kalvfond. Häll över fläskfilénoch låt sjuda i 10 minuter
Servera med jasmin/basmatiris och en god sallad. Kikar in snabbt med middagstips. jag får svårare och svårare att äta griskött, tycker mycket smakar en konstigt bismak som ger mig avsmak
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Igår tog min dotter studenten och till den lagade jag marinerad fläskfilé. Putsa fläskfiléerna. Bryn dem i smör en panna, krydda med salt, peppar och grillkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.