Helgrillad fläskfilémed rostade grönsaker ochgrillad-paprikasås. pressa en apelsin och blanda med lite olivolja, soya, äppelcidervinäger, paprika krydda, knosade (pressa med en kniv eller handen) vitlöksklyftor, salt och peppar
Perfekt att låta smälta till en gräddig sås att hälla över lätt stekt fläskfilé. Med cambozola i såsenoch västerbottenost ovanpå kan man ju tro att det kan bli lite för mycket på ostfronten, men icke
Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Det är en oerhört smarrig dubbelmarinerad fläskfilémed finfina tillbehör, perfekt att bjuda på när man vill ha maten förberedd i god tid och slippa stå vid spisen just innan det är dags att hugga in
Krydda med salt, peppar och rosmarin. Börja med grönsakerna. Skala potatis, morötter och lök. Lägg smöret i en liten långpanna och låt det smälta i ugnen
Lägg upp pastan, lägg på fläskfilénoch häll på såsen. Stek fläskfilén i skivor, salta och peppra. Lägg mjölet i en hög på bordet Och gör en grop i mjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.