Eftersom vi skulle äta vår fläskfilémed en nudelsallad så passade Håkan på att testa ett recept på en vietnamesisk dippsås som han visste fanns i Lisas bok "Det godaste jag vet"
Krydda med salt och peppar. Förbered grillen med briketter i halva grillen. Helgrillad marinerad fläskfilé, ugnsrostade potatisskivor och en god kall sås
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Det som blir kvar av pestodressingen kan man använda som sås till grillat eller som sås till pasta. Blanda matvete med dressingen och fördela över ruccolan
För såsen blandar du bara ihop alla ingredienserna (kvarg, citronsaft, dill och salt). Matigsalladmed röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Gräddigpastasåsmed vitlök, svamp och persilja. Det går bra om den är klar innan såsen, häll av den och skölj med lite kallt vatten för att avstanna tillagningen
Krydda med salt, peppar och rosmarin. Börja med grönsakerna. Skala potatis, morötter och lök. Lägg smöret i en liten långpanna och låt det smälta i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.