Jag brukar i vanliga fall göra fläskfilémed banan med såsen direkt i stekpannan, men den här gången testade jag att göra det som gratäng istället och det blev gott det med
Hade nog varit godaremed grädde istället. Pudra över curryoch slå över grädde eller crème fraiche. Ett recept ur boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström
Häll blandningen över fläskfilén, toppan sedan med riven ost. Var lite tveksam till att det skulle vara gottmedostovanpå, men detta var verkligen ett smarrigt recept
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x medHasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbetoch kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt godsom passar perfekt att göra på fläskfilésom fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.