Servera medris. Skär baconistrimlor och knaper stek den. Skär purjon istrimlor och fräs den. Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon
Putsa fläskfilén och skär iskivor. Smaka av med soja och kalvfond. Stek baconetknaprigt. Hetta upp en stekpanna och stek skivorna på båda sidortills de fått fin färg
Ha ner i en form. 5 portioner9pp/portion500gfläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dlmilda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilénibitar Stek tillfin färg,Skär baconimindrebitar och stek på hög värme fort. - Läs hela inlägget här 5 portioner. 500g fläskfile. 150g mager riven ost. 1pkt bacon. 5dl milda mat
Putsa fläskfilén och skär i små bitar. Ha ner baconmedvitlöken, fräs tillsbaconet fått färg. Blanda salt, svartpeppar, timjan och grillkryddamed honungssmak i en skål
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilénmedtillhörande sås och klyftpotatis. Linda sedan fläskfilenmedbacon och stek den hel i en stekpanna en minut på var sida för att få lite färg
Servera med pressad potatis och en sallad. Stek baconenibitar. Putsa & skär filénskivor, bryn i smör. Lägg köttet i en ugnsfast form, sprid ut champinjoner, bacon, grovhackad persilja och den rivna osten över köttet
fyll den medbaconröran. Blanda sedan med crème fraiche och. Skär baconibitar, strimla purjolöken. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.