Fläskfilé med örter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fläskfilé
  • 11 st vitlök
  • 11 msk smör
  • 1 salt och peppar
  • 11 dl blandade örter
  • 1250 g cocktailtomater
  • 11 msk vitvinsvinäger
  • 12 msk olja
  • 1800 g fläskfilé 1 st vitlök 1 msk smör salt och peppar 1 dl blandade örter timjan, basilika, persilja 250 g cocktailtomater 1 msk vitvinsvinäger 2 msk olja Ugn: 150°Putsa köttet och krydda det med salt och peppar. Dela vitlöken på mitten, tvärs över klyftorna. Bryn kött och vitlök i smör i stekpanna.
  • 1 Rulla köttet i hackade örter och lägg i en form tillsammans med vitlök och tomater. Tillaga i ugn tills köttets innertemperatur är 65°, låt köttet vila i folie.
  • 1 Skysås: Mosa fyra av tomaterna med fyra av vitlöksklyftorna. Tillsätt vinäger, olja och sky från köttet.
  • 1 Skiva köttet och lägg upp på ett fat. Skeda skysåsen över och lägg upp resten av tomater och vitlöksklyftor runt om.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.