Putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från fläskfilén. Smaka av med salt och peppar. Stek äpplenaoch rödlöken i smör till en gyllenbrun färg
Smaka av medsenap, grovmalen svartpeppar och finhackad persilja. Fräs löken och fintärnade äppelbitar (spara hälften av äppeltärningarna till garnering) i smöret utan att det tar färg
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
Blanda sedan med crème fraiche och. fyll den med baconröran. och tärna äpplena. - en helgfavorit som är lätt att förbereda och servera till många glada
persilja Servera med. salt och peppar. 600 g fläskfilé. 1 st äpple. 600 g fläskfilé 3 msk smör 1 1 1 salt och peppar 1 st äpple 1 st gul lök 2 dl vatten 2 dl grädde 2 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk torkad grönpeppar 1 msk konjak 1 msk majsredning Maizena Garnera med
Klyfta lök ochäppleoch bryn i smör. Häll såsen över köttet och toppa medgrovhackade hasselnötter. Ringla lite basilikaolja över potatisen och vänd ner grovhackade örter
Dagens recept kommer från kokboken Gott & Lätt med recept på mat med låg fetthalt och få kalorier. Nu efter all julmat är det gott med lite lättare mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.