Ugnsgratineradfläskfilé med en gräddigpikantsås gjorde jag till lunch idag, som serverades på en bädd av ruccolasallad och toppad med riven färsk parmesan
Jag skar en fläskfiléi lagom tjocka skivor och blandade köttet med soja. Ändrade om litei receptet så att det skulle bliLCHF-vänligt, tycker att de flesta recept som man läser itidningar mm
-). Hoppas ni har en bra helg. som även perfekt som Lchf. Igår så gjorde jag fläskfile så himla gott. Men här hemma så har vi ju liteolikafavoriter hur maten ska va kryddad, imitt fall så hade jag varit sugen på rose och pepparsås i flera dagar, men mina kräsna killar här hemma tycker inte alls att det är gott med rose smak och framför allt inte när det är korn i, så då är jag ju såklart en så snäll mamma/sambo att jag gjorde en egen variant (smak) till dom som jag vet går hem
Putsa och skivafläskfilén, stek i smör så den får fin färg. INSTRUKTIONER. Skivachampinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén
Fläskfilén ska gärna ligga länge imarinaden, men det beror ju på hur mycket tid man har. Eftersom maten jag gjorde igår var, för att tala klarspråk, skitäcklig, så blev det nya tag idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.