Lägg ibitar av fläskfilé och bryn dem hastigt på stark värme. Dela champinjonernai fyra delar. Tillsätt grädden och småkoka tillsdinfläskfilégryta har simmigkonsistens
Jag återkommer gärna tillfläskfilé när jag vill göra något festligt men ändå enkelt. Det är tacksamt att tillagaiugn eller låta puttra i en gryta med en massa gott
Fläskfilén blev väldigtsaftig då den fick steka på låg temperatur iugnen. Skär fläskfiléniskivor och servera tillsammans med sås, rostad potatis och en god sallad
Ta ut formen ur ugnen och häll sen över purjokrämen runt fläskfilen. Börja med att fräs fläskfilen med lite olja eller margarin så att porerna täpps igen
Ansa fläskfilén från bindväv. Fördela ut ett lager skivadpotatisi en ugnsfast form. svartvinbärsgelé. Hetta upp en stekpanna riktigt hett, gärna med baconfettet kvar – ha annars i en klick smör och ha ner fläskfilén hel
Fläskfiléiugnen är bästa sättet för att få en mör, god fläskfilé, tycker jag. Fläskfilé är något som inte landar på våra tallrikarsärskilt ofta här hemma
Lägg iugnsform. Det här slängde jag ihopi går kväll och det blev riktigt gott. Nu äter vi ju sällan någon kolhydrat till maten så jag serverade stekta bönor, lök, paprika och tomater till
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.