Fläskfilé i rosa sås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 11 gul lök
  • 1600 g fläskfilé
  • 12 tsk flytande margarin
  • 1 salt och peppar
  • 12 dl fraiche, 5%
  • 11 dl matlagningsgrädde, 4%
  • 12 msk chilisås
  • 10,5 msk soja
  • 11 klyfta vitlök
  • 11-2 msk rosépeppar
  • 1 persilja
  • 1 sallad
  • 1800 g potatis 1 gul lök 600 g fläskfilé 2 tsk flytande margarin salt och peppar 2 dl fraiche, 5% 1 dl matlagningsgrädde, 4% 2 msk chilisås 0,5 msk soja 1 klyfta vitlök 1-2 msk rosépeppar persilja salladSkala och koka potatis. Skala och finhacka lök. Skiva fläskfilé och bryn hastigt i omgångar i margarin. Salta och peppra. Ta upp köttet ur pannan och fräs löken utan att den tar färg. Blanda ner fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, soja och pressad vitlök i pannan med lök. Låt puttra några minuter. Lägg ner kött och rosépeppar i såsen och låt allt puttra ca 5 minuter eller tills köttet är klart. Smaka av med salt och peppar och strö över klippt persilja. Servera med pressad potatis och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.