Putsa filén och bryn den runt om i en stekpannamed kryddor, låt svaln lite. Lägg en bädd av svamp och ost på smördegen och lägg sedan fläskfilén på bädden och rulla ihop smördegen
Skär fläskfiléni lagom stora bitar. Bryn bacon och champinjonertillsammansmedliteVitlökspeppar. Tillsättmatlagningsgrädden och cream fraiche och rör om
Fräs korv, svamp, purjolök och paprikai en stekpannamed smör och lägg över itraktörpannan. Bryn köttet på båda sidori en stekpannamed smör och lägg över dem i en traktörpanna
Ingredienser 1 st stor fläskfilé - 600 g lite olja - t ex solrosolja havssalt och färskmalen peppar 125 g champinjoner - finhackade 100 g shiitakesvamp - delad i halvor 20 g Smör Färs 400 g kalv- och fläskfärs 1 st äggula - spara vitantillpensling 1 st lök - finriven 1 st knivsuddriven muskot havssalt och färskmalen peppar 2 msk Vetemjöl 0. 5 dl mineralvatten 1 st rulle smördeg dekoreringfinhackadpersiljatillbehör Ett gott bröd samt en grönsallad – eller gör en coleslaw - finriv morötter och vitkål - vänd ner i tjock matyoghurt och krydda med salt - peppar och en aning socker Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabell
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.