Saftigfläskfiléikrämig och smakrik sås med lagom hetta. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Skär fläskfiléniskivor och salta och peppra dem. Blanda mango chutney, grädde, buljongtärning, vatten, soya, vinäger och ingefärai stekpannan och låt koka upp
Saftigfläskfiléi sås med lök och mango chutney. Smaka av med mango chutney, salt och peppar och servera med ris/pressadpotatis, kokt broccoli och en blandad sallad
När köttet svalnat, skär upp icentimetertjockaskivor och skeda över marinaden. Stek köttet tillfin stekyta runt om i smör och låt sedan tillagastill en innertemperatur på 67° mitti ugnen. 2 Blanda alla ingrediensertillmarinaden. Låt marinera ca 1 timme före servering. 2 fläskfiléer. 2 msk flingsalt. 1 msk smör, tillstekning. 2 dl mango chutney. 2 lime, finrivet skal och saft. 1 röd chili, finskuren. 1 liten rödlök, finhackad. 1 kruka persilja eller koriander, hackad
Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.