Tärna fläskfiléni lagom stora bitar, salta och peppra och lägg över i grytan. Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper
Skär fläskfilénicentimetertunnaskivor och banka ut lite lätt. Iminlilla gula receptbok med favoritreceptskrivna för hand finns det här receptet som jag nallat av min mamma
Tillsättfläskfilénibitar, salta och peppra. Ficktill en riktigthärlig pastasås i lördags. Hade en påse med kantareller kvar i frysen ifrån höstens skörd och med litephiladelphiaost och creme fraiche så blev det jättegott
Saftigfläskfiléikrämig och smakrik sås med lagom hetta. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Saftigfläskfiléi sås med lök och mango chutney. Smaka av med mango chutney, salt och peppar och servera med ris/pressadpotatis, kokt broccoli och en blandad sallad
När köttet svalnat, skär upp icentimetertjockaskivor och skeda över marinaden. Stek köttet tillfin stekyta runt om i smör och låt sedan tillagastill en innertemperatur på 67° mitti ugnen. 2 Blanda alla ingrediensertillmarinaden. Låt marinera ca 1 timme före servering. 2 fläskfiléer. 2 msk flingsalt. 1 msk smör, tillstekning. 2 dl mango chutney. 2 lime, finrivet skal och saft. 1 röd chili, finskuren. 1 liten rödlök, finhackad. 1 kruka persilja eller koriander, hackad
Rör ihop yoghurt och mango chutney i en skål. 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt. 2 msk mango chutney. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 dl Arla Köket® turkisk yoghurt 2 msk mango chutney
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.