Skär fläskfilén i skivor, krydda och bryn dessa. Chips Gratäng. 500 g Fläskfilé2 Tomater1 Gul lök200 g Pepparchips eller Grillchips (mannen gillar med peppar och jag med Grill)Champinjoner (färska eller på burk)/ eller kantareller4 dl Grädde eller mjölkSå här gör man. Gratineras ca 15-20 minuter i 225°C tills gratängen fått fin färg. Riven ost 500 g Fläskfilé
Blev en festligare måltid så här på måndagskvällen - ville ju prova den nyköpta gratängformen. persilja över den färdiga gratängen och servera med en blandad grönsallad
Det blev en gratäng till middag idag, som jag kallar för bråttom gratäng. Nu har lille prinsen åkt hem till sig, fy så tyst det blir… tur att man skall jobba i morgon, så det blir full fart igen
Du behöver. 300 g stekt kycklingkött i strimlor300g strimlad kassler2 väl mogna tomater i tärningar2 tsk torkad oreganosalt och peppar2 dl creme fraiche1 dl matyoghurt1 1/2 dl riven ostSå här gör Du
Häll den kokta pastan i en ungsfast form. Hacka och bryn lök, purjo och vitlök i lite olja. Bryn köttfärsen och blanda med lökarna, oregano, salt , peppar, ketchup och 100 gr fetaost i tärningar
Jag skalade och förkokade 5-6 potatisar. Skivade dem. Smorde en form med rent SMÖR. Lade i broccolin. Sedan rörde jag samman allt, matlagnings grädde kryddor,
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper. Skär fläskfilén i 2. 600 g fläskfilé
Gratäng med fläskfilé. Här är en riktigt god gratäng som man kan få lite hetta i om man vill. 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé. Till 4 personer 600-700 gr fläskytterfilé eller fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.