Fläskfile med balsamicosås. Vispa ur pannan med kelda ,balsamicon , och fonden (strö i lite mjöl om du vill ha den en aning tjockare sås) småputtra någon minut
Börja med att putsa bort eventuella senor och överflödigt fett från fläskfilén. Blanda vatten, grädde, balsamicovinäger och Bong Touch of Taste Kalvfond
Vi valde middagspannan med smak av Balsamico & Rostad vitlök som beskrivs så här av Kelda "En komplex och lyxig smak som är lite mer avancerad att göra själv från grunden, samtidigt är det en populär smak till kötträtter"
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.