Ris kokat i kokosmjölk, garnerat med brynt lökochstekta russin. Jag ska också prova att blanda några matskedar vanlig kokos i risetmedan det kokar för att få en tydligare kokossmak på det hela
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade lökenoch kycklingen och rör omLägg i det kokta risetoch stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Servera medstektlök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
salt och svartpeppar. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 1 gul lök, i klyftor. 6 vitlöksklyftor. 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Servera fläsket medlökröran, blomkålsbiffarna och lite lingon. Att göra bullarna med blomkålsmos gick riktigt bra och smeten blev förvånansvärt lätthanterlig i stekpannan
hetta upp en stekpannan på medelhög värme. klyfta äpplena ochlöken. salt och svartpeppar. tillsätt lite mer matfett i stekpannan och lägg i äppel- ochlökklyftorna
Skala och skiva löken. Häll mjölet och ströbrödet i två andra djupa tallrikar. Lyft försiktigt upp sillen på ett varmt uppläggningsfat och slå över grädden ochlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.