Dela vaniljstången och ta ur vaniljen, blanda in ordentligt i smöret tillsammans medcitronskalet. Riv av det gula skalet från citronen, ta inte med det vita då det ger en besk smak
Tillsätt ingefära, vaniljsocker och socker. Skär päronen i bitar Koka dem och citronen (eller lime) mjuka, det tar ca 10 minuter. ½ citron (eller 1 lime saft och skal). 1 tsk vaniljsocker
Den här efterrätten var en av dem bästa jag gjort sa sambon och jag kan inte annat än hålla med. Varva kaksmulor, vaniljkräm och curd i glas eller skålar
I går kom jag äntligen till skott med min rabarbermarmelad och den blev himelskt god. Lägg i rabarber, vaniljstång och saften från citronen i en stor kastrull
En underbar liten sak med massor av smak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Lägg ägg, socker och vanilj i en skål och vispa med en elvisp på hög effekt tills blandningen blir ljus, tjock och har tripplat i volym
Resultatet är en frusen cheesecake medcitron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. När jag tittar mig i spegeln ser jag en kvinna med spår av småbarnsårens trötthet, begynnande skrattrynkor och fler gråa hårstrå i håret än vad som egentligen borde vara där i min ålder
Snitta vaniljstången och lägg den i grytan tillsammans medcitronsaften. den med hallon och knäckigt täcke men även min gamla klassiker medvaniljcrumble och vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.