Denna gång valde jag att boosta minbrownie med maca, för att jag älskar smaken och vill få imig av det guldiga pulvret varje dag pga dess hälsofrämjande fördelar
Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också. Och så svenskt smör på det. Jag är så glad att mina smaklökar äntligen har fattat grejen med fisk
Toast på svart trumpetsvamp i två lager. Idag blev det förrättsmiddag. Förrättsmiddaginnebär att man skippar huvudrätten och går på med flera förrätter istället
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. o. m. b. a. r. n. v. ä. x. t. e. j. g. u. p. l. s. d. h. M. ö. f. y. å. c. k. D. G. ,. C. Ä. 1. (. 4. 0. ). 2. 3. 5. T. H. F. -. –. L
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Mixa dadlarna först tills de är mosade och glansigatillsätt bönorna och mixatills du får en deg
Utan att redogöra för världens längsta historia kan jag meddela att vivaritpå Östra Sjukhuset sedan i lördags morse och vi är inlagdapå deras special-BB för observation
Koka upp och håll buljongen varm påspisen. Skala och finhacka löken och vitlöken. Stek löken på medelvärme i olja, tillsätt sedan champinjonerna och vitlöken
Allt fickinte plats på en gång. Resultatet visades upp och en del av alstren kan du se här, och kom ihåg att på "Kryddan" är du alltid välkommen att uppleva kulturen i arbete med egna ögon
Fräs lök och paprikaiolivoljanpå medelstark värme, tillsättriset och rör om. Skogarna har fullkommligt kryllat av svamp i sommar och under hösten och än finns det tid att plocka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.