Vår vän Karin berättade att hon skulle göra fläderchampagne för ett par år sedan. Efter ett par veckor är fläderchampagnen ljuvligt god och ju längre den lagras ju starkare alkoholhalt får den
Här kommer receptet på fläderbubbel/ fläderchampagne. Vet att detta receptet kommer för sent eller precis på håret tills att fläderblommorna har blommat över
Efter att vi hade gjort två satser "Vanlig" fläderchampagne var det dags att experimentera lite. Efter att vi hade gjort två satser "Vanlig" fläderchampagne var det dags att experimentera lite
Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne. Jag såg på Det goda livet avsnitt 4 på SVT här om dagen där dom tillverkade fläderchampagne
4 1/2 liter. 6 glasflaskor med skruvlock á 75 cl. 1. Rensa bort smådjur och blad från blomklasarna. 2. Tvätta citronen och riv det gula på skalet med ett rivjärn
8 liter vatten1 kg socker2 citroner i skivor1 dl äppelcidervinäger10 stora klasar fläderblommorRensa flädern och blanda sedan allt i en hink och låt stå i solen i 3 dagar
Fläderchampagne. Just nu (13 juni) blommar fläderblommorna i Stockholm för fullt. Förra året tänkte jag att att man skulle gjort något av dem med det blev inget av det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.