Fläskytterfilégryta med purjo och mango chutney 10 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskytterfilégryta med purjo och mango chutney 10 propoints 4 portioner
  • 500 g fläskytterfilé skuren i tärningar
  • salt, svartpeppar
  • 1 tsk olja
  • 1 purjolök, strimlade
  • 1 gul lök, i bitar
  • 1/2 dl mango chutney
  • 1/2 tsk ingefära
  • 2 dl matlagningsgrädde 15%
  • 1 dl minimjölk
  • 1 dl vatten
  • 1 köttbujongtärning
  • 1 1/2 tsk kinesisk soja
  • Lite brun majsenaredning som strös direkt i såsen
  • 8 potatisar
  • Salta och peppra köttet. Bryn det.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.