Skär köttet iskivor. Bryn köttet i olja i en stekpanna. Skala och hacka löken och vitlöken. Vispaihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Det finns så många goda ostar, nästa gång provar jag kanske chiliost eller pepparost, eller. I torsdag fick jag mycket beröm för maten, alla barnen sa att det var så himla gott
Kvällen blev sen, lördag blev söndag innanvi var klara med serveringen på bröllopet. Söndagens middag blev en favoritirepris men denna gång hade jag bytt ut kycklingen mot fläskfilé och den lufttorkade skinkan mot bacon
-) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost. Igår hade vi glöggmys jag och mina kollegor hemma hos Camilla
Tacosås hade jag inte hemma, så det blev till att göra egen och måste säga att riktigtgod blev den. När jag kikade runt på liteolika matbloggar för några dagar sedan, hittade jag ett recept hos Kardemummagumman som lät riktigtsmarrigt
Detta supergoda recept hittade jag hos Anna och det var så gott att jag ville delge er receptet. Villni ha orginalrecptet tycker jag ni ska kikain hos Anna, som dessutom har en massa andra smaskiga recept
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.