Hej igen på er. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Denna måndag bjöd på ett riktigt vackert höstväder och luften var så otroligt frisk att andas in. Igår gjorde jag några små ostkakor av keso som vi åt framåt kvällen
Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
En god middag inleds ofta på restaurang med en toast eller canapé. Laxröra med Tomat, Chili och Keso. Ett litet våffelhjärta blir dessutom en vacker inledning på måltiden, men den fungerar förstås att ätas som en liten ensamrätt också
Istället för härliga dagar i Stockholm är vi hemma i vardagen och det på grund av välavlönade piloter som vill ha ännu mer pengar - "mycket vill ha mer"
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.