Fläsklägg med äppelbräserad spetskål och puré på mandelpotatis
Mat med Lisa och Kaj
Mat med Lisa och Kaj
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläsklägg
  • 2 st rimmade fläsklägg
  • 1 stor gul lök
  • 1 stor morot
  • 1/2 rotselleri
  • 3-4 lagerblad
  • 10 st svartpepparkorn
  • Spetskål
  • 1 st spetskål
  • 1 l äppeljuice, gärna färsk ej koncentrat!
  • 1 l buljong från fläskläggen
  • 1 dl grädde
  • 1 kg mandelpotatis
  • 200 g naturell färskost
  • 100 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 200 g rosenkål
  • 100 g Harricots verte
  • 1 äpple
  • 50 machesallad
  • 1 majrova

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.