Servera medrotsaker & sallad. Skala och klyfta potatisen, palsernacka, lök & morötter och lägg på en plåt med teflonfolie och spraya på olja och krydda
&. &. &. &. &. &. &. E. n. s. i. t. a. m. r. ä. e. k. j. g. v. l. b. u. d. p. å. G. o. N. h. y. ,. f. D. U. T. F. 1. 2. 5. 0. (. ). /. x. %. 4. c. H. ö. S. P. L. I. 3. 6. K. é. -. M. O. d l. g r
Gnid och massera sedan in rubben på fläskkotletterna. Smaka av med salt & vitpeppar. Hacka persilja och timjan fint och blanda med riven vitlök samt chiliflakes
Rör ner dill & räkor och i matlagningsyoghurten, smaka av med salt och peppar. Salta & peppra. Lägg rotfrukter och purjo i en långpanna och spraya med olja
Servera kycklingen medrotsakerna, såsen & en god sallad. Fördelen medrotsaker är ju att det inte blir så mycket points och då kan man ju lyxa å vira in kycklingen i bacon och få massa goda smaker
Salt & peppar. Krydda med salt, peppar och honung. Rotsaker. Salt & peppar. Lägg upp på tallrik tillsammans med rotfrukter, rödvinsås och ev lite kokta sockerärtor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.