Upplägget jag valde denna gång blev åt det klassiska hållet med en gräddigbrunsås och kokt potatis. Avsluta med att röra ilite gelé för att få litebrytningisåsen
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Som ni har sett så är sidan ombyggd till en mer ”modern” version och tillsammansmedTailsweep som jobbat hårt för att få alla funktioner att fungera och så som jag vill ha det är nu klart, därav lite långt mellan uppdateringarna på sistatiden
Smidigt för att man kan umgås med vänner då hela rätten bara står där iugnen och gottar tillsig. När vi åkte hem på söndagen så frågade jag om dotter medfamiljville komma och äta söndagsmiddag, så vi handlade på vägen hem
Det blev en variant av fläskkotletteriugn som jag gjorde för inte så länge sedan. Jag använde niofläskkotletter då vi var fler runt bordet och visst behov / önskemål om matlåda alltidfinns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.