Smaksätt även med en persiljestjälk och pressad vitlök och stek på stark värme i ett par minuter. Bred ut lite bönpuré på tallriken och lägg pastan ovanpå
Fräs löken lite och slå på vin,grädde,kalvfond,salvia och lägg i köttet. Smaka av med salt och peppar. Det är så skönt när det är enkelt och går snabbt
Vi har en fantastiskt stor och fin rosmarinbuske i en kruka vår lila trädgård, och även andra örter växer och frodas alltjämt, och framstår som oerhört välmående med tanke på årstiden
Lasagne på nötfärs med vitt vin, trattkantareller,. När jag handlade ingredienserna till lasagnen i söndags, ledde mig rosmarinenoch trattkantarellerna till att välja Västerbottensost som smaksättare i såsen och som täcke på lasagnen
Knåda degen på mjölad arbetsbänk. Denna gång medrosmarinoch flingsalt. (När jag jobbar med två olika mjörsorter bukar jag hälla upp mjöltet i separata bunkar för att ta lite av varje i taget
Även om jag har svårt att tro att de flesta av oss klarar av att hålla hans tempo, så var programmen bevis på att man med framförhållning och smarta knep i köket kan skapa riktigt vällagad mat på ganska kort tid
Skär fläskkarrén i önskad tjocklek och servera med de rostade grönsakerna. Hetta upp en panna med lite rapsolja låt morötterna gå i pannan tills de mjuknar och tillsätt lökarna på slutet
Lägg upp lammtunnbringan på en skärbräda med köttsidan uppåt. nu På grund av att det sitter mycket fett (smakbärare) på lammtunnbrinngan så kommer den att smaka mycket och vara mör och saftig när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.