Fläskkött med honung och ingefära
Sandbergs receptblogg
Sandbergs receptblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser för 4 personer 2 msk god olivolja
  • 100 g panacetta eller bacon (panacetta är italienskt bacon, länk till bild: Klicka här!)
  • 800 g benfri hel fläskkotlett eller fläskfilé
  • 2 st vitlöksklytor, hela och lätt krossade med knivbladet
  • 1 msk flytande honung
  • 1 cm färsk ingefära, tunt skivad
  • 2 st palsternackor, varje delad i 4 delar 2 st morötter, grova bitar
  • 1 st gul lök, finhackad
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 3 dl vatten
  • 1 msk Grönsaksbuljongsfond (Bongs)
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • salt, tänk på att buljongen är salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.