smör att steka i. flingsalt. persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 2 msk kinesisk soja. 1 dl vispgrädde. 3 dl crème fraiche. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraicheflingsaltpersilja att garnera med
Varva potatis och köttfärssås i en smord ugnsform. Avsluta med potatis. 5 dl chilisås. 12 st vitlöksklyftor. 11 kg potatis. 12 dl matlagningsgrädde. 5 dl riven ost. 5 dl chilisås 2 st vitlöksklyftor 2 msk kalvfond 400 g krossade tomater 0. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smuligi en stekpanna med smör. 1Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihopi 15 minuter. 1Skala och skivapotatisen tunt. 1Vispaihop färskost och grädde, och häll i formen. Strö över ost och gratineratillspotatisen är mjuk, ca 1 timme
Ingredienser. smör att steka i. ½ dl mörk balsamvinäger. topping. litebladpersilja. Instruktioner. Strimlalövbiffen och stek den i omgångar i smör i het stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.