G. o. d. c. h. e. n. k. l. g. r. y. t. a. ,. f. m. ö. s. b. i. p. V. x. I. 6. 0. ä. é. 1. u. v. 2. 5. (. ). S. P. M. z. å. U. -. 3. L. 4. H. R. N. 7. d l
Tillsätt soja och timjan och smaka av med salt. Vispa ur pannan med lite vatten. Salta och peppra. Servera gärna med potatis eller potatisgratäng, kokta grönsaker och inlagd gurka
Krydda med salt och peppar. Rör i ostenoch strö över hackad persilja. Vispa ihop grädde, lök, vin, vetemjöl, fond ochsenapoch pressa i vitlök i en gryta
Blanda mixen med crème fraiche och vatten. Servera gärna med en fräsch sallad. ostoch lök. Skiva kasslern i tunna skivor, hacka äpplet och vårlöken smått
Servera med ris och en grönsallad. Vanligtvis brukar jag inte ha ruccolasallad på kasslern när jag lagar denna rätt men vi hade några sådana blad som snart skulle blivit gamla så de fick vara med
Smaksätt medsenap, fond och dragon. Smaka av och tillsätt eventuellt mer senapoch dragon. Fläskfilé, bacon och champinjoner är klassiska, goda smaker tillsammans och här får de sällskap av en god gräddig sås med smak av dragon och vitt vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.