Servera med pressad potatis och sallad. 1800 g fläskfilé. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 5 tsk chiliflakes hackad persilja Servera med. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör. 1Varva bacon, fläskfilé och svamp- och paprikafräset i en smord ugnsform
ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé 2 pkt à 120-140 g bacon salt svartpeppar ca 100 g lagrad ost. ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 förp ananasbitar i juice (à 567 g) 390 g krossade tomater 1 tsk curry 1 1/2 msk majsstärkelse salt ca 500 g kassler 2 dl vispgrädde (40%) 1 tsk curry Till servering 4 port ris Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Passerade tomater 25 % rabatt I love eco 500 g Mer info Ladda kupong
Man kan vara lite mer eller mindre vågad med mängden av sambal oelek i receptet. I många recept av denna klassiker kan man röra ihop ingredienserna till såsen kall och sen slå över köttet i formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.