Fläskfilé med kantarellsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3 1 röster

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • salt och peppar
  • 3 msk smör
  • 2 dl vatten
  • 250 g kantareller
  • 2 msk vetemjöl
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk soja
  • 50 g gorgonzola
  • 10 st miniplommontomater
  • 1 kg potatis
  • 2 st äggulor
  • 2 msk smör
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 600 g fläskfilé salt och peppar 3 msk smör 2 dl vatten Kantarellsås: 250 g kantareller 2 msk vetemjöl 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 1 msk soja salt och peppar 50 g gorgonzola 10 st miniplommontomater Potatismos: 1 kg potatis 2 st äggulor 2 msk smör 0.5 dl vispgrädde Ugn: 225°

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.