600 g
fläskfilé salt och peppar 3 msk smör 2 dl vatten Kantarellsås: 250 g kantareller 2 msk vetemjöl 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 1 msk soja salt och peppar 50 g gorgonzola 10 st miniplommontomater Potatismos: 1 kg potatis 2 st äggulor 2 msk smör 0.5 dl vispgrädde Ugn: 225°
Hetta upp en stekpanna med smör. Smaka av med soja. 500 g fläskfilé 1 st purjolök Fläskfilé i skivor. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl mango chutney (medelstark) 2. 500 g fläskfilé. 5 dl mango chutney (medelstark). 500 g fläskfilé 1 st purjolök smör att steka i 0. 5 dl mango chutney (medelstark) 2
Skär upp potatiskakan i rutor och servera tillsammans medfläskfilégrytan. Även fläskfilégrytan är jättegod, speciellt såsen som är så god men också jätteenkel
Revbensspjäll med glaze. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
Börja med såsen. Red mjölet med lite vatten o blanda i såsen. Favorit i repris. underbar. För 6 persGratäng. 4 potatisar2 palsternackor (normalstora)4 morötter2 sötpotatisar1 lagomstor typ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.