Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Det är så man skäms när man läser nyhetsflöden nu med smällare och raketer som skjuts högt o lågt och våra gamla som blir behandlade som skrutt… Nä, en riktigt god, mustig gryta som den här fläskfilégrytan skulle dom fått istället och idioterna som skjuter raketer borde få straffarbete att städa gator och torg och laga allt dom förstört
När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar
Smula ner ädelostenoch krydda såsen med timjan, peppar och lite salt. Börja med att strimla köttet och lägg det i en stor skål tillsammans med soya, fond och pressad vitlök
Fast jag annars nästan aldrig köper färdig pommes så gör jag det just till fläskfilémed dragonsås. Har varit helt slut på kvällarna efter hela dagar med skidåkning och att fokusera så starkt på barnens åkning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.