Skala och finhackavitlöken. Hetta upp en rejäl klick smör i en gryta. Fräs gul lök och bacon på inte alltför hög värme och utan att den gula löken bryns
Jaha, nu är det sommar och det medför att det blir längre mellan minainlägg. Nu beror det nog främst på att jag haft mycket annat att tänka på med jobb och skolavslutningar
Häromdagen gjorde jag också något smaskigtnämligenfläskfilé med grönpepparsås. Skär upp fläskfilénicentimeterbredaskivor, platta till dom lite med kniven
Fläskfilé stod på menyn ikväll. Jag visste bara inte vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag det här supergoda receptet hos Matplatsen
Börja med att putsa fläskfilén och lägg den i en plastpåse. Koka grönpepparsåsen på medelvärme i fem minuter och rör om då och då så att den inte bränns vid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.