400 g gnocchi ( som en öppen snäcka) 500-600 g fläskfilé, skivadi cm tjocka skivor 12 champinjoner, dela i kvartar 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, strimla 8 cocktailtomater, delade i kvartar 10-15 färska basilikablad, finstrimla 1,5 dl riven. - Läs hela inlägget här 400 g gnocchi. 500-600 g fläskfilé. 12 champinjoner. 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja. 8 cocktailtomater. 10-15 färska basilikablad. 1,5 dl riven
Servera med ris eller pressad potatis. Skär filenimindrebitar och bryn dem i en stekpanna. Vispaihopphiladelphia, grädde, soya, dijonsenap & den krossade pepparn & värm upp en kastrull
ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé 2 pkt à 120-140 g bacon salt svartpeppar ca 100 g lagrad ost. 4 portionerklyftpotatis ev. 4 portionerklyftpotatis. ca 600-800 g fläskfilé eller ca 600-800 g fläskytterfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.