Fläderpannacotta med lime och myntamarinerade jordgubbar.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 5 dl vispgrädde
  • 2½ dl koncentrerad fläderblomssaft
  • 1 vaniljstång
  • 4 gelatinblad
  • 2 msk honung
  • Marinerade jordgubbar
  • ½ liter jordgubbar
  • 1 msk råsocker
  • 20 myntablad 1 limefrukt, skal från halva och saft från nästan hela
  • Dela gubbarna i mindre bitar och lägg i en skål tillsammans med rivet limeskal.
  • Hacka myntabladen och lägg i en skål, häll på råsocker, pressa över limejuice och muddla bladen så smaken kommer fram riktigt.
  • Häll lime- och myntaröran över gubbarna och blanda om försiktigt.
  • Låt gubbarna stå kallt tills serveringen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.