130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1lime eller citronLägg myntabladen i väl kylda glas, gärna drinkglas på fot eller vinglas. 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Fyll på medvin och sodavatten. Med tanke på hur slutet av semestern blev med sjukhusbesök, dåligt bemötande, minimalt med hjälp och stressiga dagar så hade jag gärna haft semester och vilat några dagar till
Blanda vinet och cointreau, mynta och kanelstänger. Lägg upp isade citrusfrukter som isbitar i 4-6 glas, häll på sangrian och toppa med resterande tonic water som avslut. 75 cl vittvin, friskt, fruktigt och torrt. 75 cl vittvin, friskt, fruktigt och torrt 1,5 dl Cointreau 50 cl tonic water 1 kvist mynta eller citronverbena 1 kvist citronverbena 1 citron 1 lime 2 kanelstänger
Vi hade förberett glasen med "blodig kant" nån timme tidigare, både för oss och på barnens bålglas. Blanda socker, vatten och sirap i kastrull med tjock botten
Till det drack vi vittvin från Chile med druvan chardonnay som passade väldigt bra. Lax är väldigt gott och går att variera både i tillagning och med olika tillbehör
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Grädde, vittvin, vitlök och räkor. Rör ihop grädde, vin och vitlök - tillsätt ex ljus Maizena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.