persilja att garnera med. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Tips till kvällen, en krämig fläskgryta med förslagsvis ett glas rött. Tärna lök och paprika. Gott en fredagskväll men funkar även en helt vanlig vardag, med mjölk
Servera med ris eller pressad potatis. Skär filen i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna. Häll detta över filebitarna och låt sjuda upp tillsammans, låt puttra på svag värme i några minuter
600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.