1 utkavlad pizzabotten (se separat grundrecept). 11 förp utkavlad pizzadeg, gärna glutenfri. 1Lägg pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper. 1Blanda smetana och ost i en bunke och bred på pizzan, spara en kant runtom. Grädda i mitten av ugnen 10-15 minuter eller tills pizzan fått fin färg. 1Ta ut pizzan och låt den svalna ca 5 minuter. 1Skär citronskivorna i små bitar och lägg på pizzan
Hemligheten är egentligen att den ska innehålla en massa vitlök. Igår tipsade jag om en massa pizzor och toppingar, men viktigast av allt är väl ändå självaste tomatsåsen
Att äta en protein- eller energibar kan många gånger vara en bra lösning för att ladda upp med eller fylla på med energi under dagen och/eller i samband med träning
Det här med hemgjord pizza. Koka ihop krossade tomater med en nypa svartpeppar, chiliflakes, en liten sked honung, salt, en msk olivolja, vitlök och oregano
Toppa med ditt eget favorittillbehör. Ta upp på mjölat bakbord och knåda degen smidig. Igår fick jag ett riktigt sug efter att pyssla i köket och magen kurrade lite efter att resten av familjen lagt sig så jag passade på att experimentera fram en ny pizzadeg
Arbeta degen i ca. krossade tomater med basilika). En så fantastiskt god pizza. (Jag behöll kronärtskocksbitarna ganska stora för att jag tycker om när den smaken verkligen kommer fram, paprikorna strimlade jag) Plocka och skär basilika bladen och blanda sedan dessa med grönsakerna, salta och peppra
Bearbeta degen rejält tills den blir smidig, gärna med degkrokar i en matberedare. I år var vi rekordmånga familjemedlemmar på plats samtidigt och i denna matglada familj äter man alltid helt fantastiskt, både hemma i stugan och när det äts "på lokal"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.