Häll kokosmjölk, crème fraiche, buljongtärningarna, saffran, salt och ingefära i en kastrull. Den är smakrik, lite stark av ingefäran och syrlig av limen
Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Skala och hacka schalottenlök och vitlök. Rör i tomatpuré och curry pasta. Fräs dem i Milda flytande margarin i en gryta tillsammans med ingefära och citrongräs i 1 minut. Slå över matlagningsvin och vatten, tillsätt fiskbuljongtärning, låt koka i 5–10 minuter. Slå över Milda mat & visp ochkokosmjölken, tillsätt morot och schalottenlök och låt sjuda i ca 10 minuter. Skär fisken i mindre bitar (2*2cm), tärna zucchinin grovt och strimla fänkål och tillsätt dem till grytan. 2½ dl kokosmjölk
"Det här är den godaste fisksoppan jag någonsin ätit, och jag har ätit en hel del fisksoppa". När vi hade middagsgäster för ett tag sedan gjorde vi en riktigt god fisksoppa
Och om något så är vi ju inne i saffransmånadenoch åtminstone jag blir sugen på ALLT med saffran. ) Det här lyckades jag bra med, jag var sugen på lite mer tomat i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.