Servera med en klick aioli och färsk timjan. Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥
Rör ner fänkål, timjan och cayennepeppar och fräs i ytterligare ett par minuter. Tillsätt saffran, vin, tomater, vatten och buljongtärningar (börja med två)
Servera med en klick crème fraiche och ett gott vitlöksbröd. 500 g räkor med skal 1 fänkål, finhacka 3 vitlöksklyftor, krossade 1 msk smör att steka i 0. 500 g räkor med skal
När vi hade middagsgäster för ett tag sedan gjorde vi en riktigt god fisksoppa. Jag måste erkänna att dagens recept känns mer höst än sommar men med temperaturen de senaste dagarna gör det ju inget med en varm soppa till middag
Låt sedan saffran, tomatpuré och purjo fräsa med (lägg ev i en till smörklick) någon minut till. Fräs lök, vitlök, morötter, fänkål i en rejäl klick med smör i en stor kastrull några minuter under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.