Fiskpaté med löjromscrème
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g fiskfilé
  • 2.5 tsk salt
  • 2 krm nymald vitpeppar
  • 0.5 krm kajennpeppar
  • 2 msk majsstärkelse
  • 3 st ägg
  • 3 dl crème fraîche
  • 1 msk smör
  • 125 g kallrökt lax
  • 2 msk hackad dill
  • 4 dl crème fraîche
  • 50 g löjrom
  • 1 tsk honung
  • 1 msk hummerfond
  • 1 msk hackad dill
  • salt
  • 1.5 dl kräftstjärtar
  • krondill
  • citronskivor
  • sallad
  • sparris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.