Lägg lökbitarna i en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt och vitpeppar och mixa till sist purén med stavmixern till en slät och fin puré (jag mixar i slutet för att minimera risken att purén blir som ”lim”)
4 Syradlök 1 liten rödlök 2 stora lime Burgare 500 g kycklingfärs salt och peppar 2 mjuka avokado 2 vitlöksklyftor 6 hamburgerbröd chipotle salsa (köp färdig eller gör egen) Lägg till i inköpslistan
Lägg lökbitarna i en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt och vitpeppar och mixa till sist purén med stavmixern till en slät och fin puré (jag mixar i slutet för att minimera risken att purén blir som ”lim”)
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisen och stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenoch svartkålen och låt det mjukna med potatisen
Jag följde receptet ur Allt om mat och vin så noga jag kunde, och resultatet blev toppen. Syradlök. Torskrygg 400gCitronsaft 2 msk / 1/2 citronVatten 3 dlSalt 2 mskPanko 0,5 dlParmesan 0,5 dlSmörSyradlökSchalottenlök 4 stÄppelcidervinäger 2 mskVatten 0,5 dlSojabönspuré Sojabönor 80-90 gVatten 1-2 mskKallpressade solrosolja 1-2 mskPressad citronSaltBräserade fänkålFänkål 1 litenTorrt vitt vin 1 dlSmörSaltGarneringForell/laxrom 50 g
Servera med en redig klick keso och lite snabbsyradlök. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Skala och skär ner alla grönsaker i mindre bitar, utom vitlöken som du bara krossar lätt med kniven. Tillsätt vinägern och sockret i det kokande vattnet och låt sockret lösa upp sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.